Bethesda vrací hráčům peníze za Redfall
Redfall Novinka Bethesda vrací hráčům peníze za Redfall

Bethesda vrací hráčům peníze za Redfall

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S

Majitelé dražší edice se slíbeného obsahu již nedočkají.

Reklama

Když Microsoft letos v květnu oznámil uzavření studia Arkane Austin, tak bylo zřejmé, že to znamená definitivní konec snah o napravení reputace neúspěšné akce Redfall, která vyšla v květnu loňského roku. Navzdory značně rozporuplnému přijetí a kritice celé řady oblastí se autoři po vydání snažili formou bezplatných aktualizací alespoň část kritizovaných prvků opravit. Vůbec poslední update z května přidal například dlouhou dobu vzpomínaný offline režim.

Vzhledem ke zmíněnému konci studia se hra kromě případných dalších vylepšení nedočká ani dodatečného obsahu, který byl před samotným vydáním slíben jako bonus pro majitele dražší edice s názvem Bite Back. Tento dluh se vedení Bethesdy rozhodlo splatit tím, že aplikovalo plnohodnotný refund pro majitele zmíněné Bite Back edice. Ti začali v posledních dnech hlásit, že jim na e-mail přišla od zákaznické podpory zpráva, ve které vydavatel oznámil automatické vrácení peněz.

O refund tedy není potřeba nikde žádat. S největší pravděpodobností jde o jeden z posledních kroků, ke kterému v souvislosti s Redfallem došlo. Hra je každopádně nadále k dostání na PC (Steam), Xboxu Series X/S i v předplatném Xbox/PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama